مرکز جامع سلامت گهواره با مشارکت وزرات بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه احداث می گردد

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و معاون بهداشتی وزارت بهداشت وارد گهواره شدند و از مرکز جامع سلامت این شهر بازدید کردند.

پس از این بازدید مقرر شد به دلیل مستهلک بودن ساختمان این مرکز، یک مرکز جامع سلامت جدید در این شهر احداث گردد.

زمین این مرکز توسط فرمانداری دالاهو تامین و ساخت آن با مشارکت معاونت توسعه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام و توسط معاونت بهداشتی وزارت بهداشت تجهیز می‌گردد.

گفتنی است در این بازدید نماینده مردم شریف اسلام آباد غرب و دالاهو، رئیس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی، فرماندار و جمعی از مسئولین محلی شهرستان دالاهو حضور داشتند.