مطالبات کادر بهداشت و درمان در برنامه عدالت و تعالی سلامت به خوبی دیده شده است

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه اسلام آباد غرب که با حضور رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و معاون بهداشتی وزارتخانه برگزار شد گفت: خدا را شاکرم فرصتی شد تا در خدمت شما مدافعان سلامت و مردم استان کرمانشاه باشم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر کمال حیدری گفت: مطالبات کادر بهداشت و درمان در برنامه عدالت و تعالی سلامت به خوبی دیده شده است و امیدواریم که با مشارکت دستگاههای مربوطه بتوانیم آن را اجرا نماییم.

وی افزود: دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی پیگیر بسیاری از دغدغه های حوزه سلامت هستند.

دکتر حیدری گفت: به راستی که بهورزان خدمات بسیار ارزشمندی را در روستاها و اقصی نقاط کشور انجام می دهند، کاهش مرگ و میر مادران باردار و نوزادان، بهسازی محیط روستا و واکسیناسیون از جمله این اقدامات می باشد.

به گفته وی بیشترین مطالبات مربوط به حوزه سلامت است و امیدواریم در سال آتی اتفاقات خوبی در حوزه بهداشت و درمان  رخ دهد.

وی افزود: سلام مقام عالی وزارت را خدمت شما اعلام می‌کنم و امیدوارم این سفر دستاورد خوب و پرباری برای مردم این دیار داشته باشد.