عیادت وزیر بهداشت از بیماران بستری در بیمارستان امام رضا(ع)

دکتر عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که وی را دکتر میعاد فر رئیس اورژانس کشور و دکتر محمدی رئیس دانشگاه همراهی می‌کنند، پس از بازدید از روند خدمات بهداشتی و درمانی به زائران ابا عبدالله الحسین(ع) در مرز خسروی وارد کرمانشاه شد.

وزیر بهداشت عصر روز شنبه ضمن بازدید از چند مرکز درمانی در شهر کرمانشاه، میزان آمادگی کادر درمان و اورژانس را در ایام اربعین مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

وی  ضمن حضور در بیمارستان امام رضا(ع) و گفتگو با پرسنل، از جمعی از افرادی که در مسیر سفر به کربلای معلی دچار بیماری و در این مرکز بستری شده بودند، دلجویی و عیادت کرد.

۱

همچنین دکتر عین اللهی از پروژه مرکز جامع سرطان مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) بازدید کرد.

بیمارستان شیمی درمانی و رادیوتراپی با ۱۲۰ تخت در محوطه مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) کرمانشاه به عنوان بزرگترین مرکز درمان سرطان در غرب کشور یکی از پروژه های مصوب سفر رییس جمهور می باشد و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پیشرفته درمان سرطان در این مرکز نصب خواهد شد.

گفتنی است در این دیدار رئیس اورژانس کشور، رئیس دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران دانشگاه حضور داشتند.

۲