نظارت بیشتر مدیر شبکه بهداشت و درمان پاوه بر مسائل و مشکلات ، اعتبار شبکه را بالا می برد

دکتر اردشیر رستمی فرماندار پاوه صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ازبین ۶۸ دانشگاه کشور ، رتبه بندی بسیار خوبی دارد ، این موضوع به دلیل مدیریت خوب مجموعه است که برای بالابردن ظرفیتهای علمی و زیرساختهای دانشگاه با اراده پای کار بوده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: تغییر در هر مدیریتی با وجود خدمات شایسته مدیر قبلی موجب می شود که فردی با انرژی و انگیزه جدید امورات را به سمت تغییر و تحول پیش ببرد.

وی گفت: آنچه مسلم است این است که امروزه پذیرش مسئولیت باید با عشق و علاقه باشد و انگیزه خدمت به مردم به عنوان یک خصیصه اخلاقی در فرد باید وجود داشته باشد.

دکتر رستمی افزود:خداروشکر وضعیت شبکه بهداشت و درمان پاوه مناسب است ، از زحمات ارزشمند دکتر سلیمی صمیمانه سپاسگزاری می کنم که خالصانه در این مدت برای سلامت مردم گام برداشتند و برای دکتر سهرابی نیز آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم.