سخنان دکتر محمدی رییس دانشگاه در برنامه زنده تلویزیونی شبکه زاگرس در مرز خسروی

دکتر محمدی رییس دانشگاه در برنامه زنده تلویزیونی شبکه زاگرس در مرز خسروی گفت:  امکانات رفاهی جهت زائرین در نقطه مرزی عالی و تمام امکانات وجود دارد‌ و زائرین از ارائه خدمات بهداشتی، درمانی رضایت کامل دارند.

وی اظهار داشت:  هیچ کمبود دارویی وجود ندارد و در خصوص سرم نیز علیرغم کمبود کشوری، به اندازه کافی در مراکز درمانی موجود است.

دکتر محمدی گفت: خوشبختانه تاکنون هیچ گونه مرگی گزارش نشده است.

وی بیان کرد:نیروهای فعال و داوطلب بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی  شامل  پزشک ، پرستار ، دارویار، آزمایشگاه ، کارشناسان  واحد بیماریها ، آزمایشگاه ، کارشناسان بهداشت محیط ، کارشناسان فوریتهای پزشکی  و نیروهای جهادی هلال احمر در حال انجام وظیفه بصورت شبانه روزی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی  به زوار ابا عبدالله الحسین(ع) هستند.

رئیس دانشگاه از زوار محترم تقاضا کرد که استراحت کافی در موکب ها و استراحت گاه ها داشته باشند و در جاده های اصلی آهسته تر تردد کنند تا شاهد تصادفات جاده ای در این مسیر نباشیم و زائران اربعین حسینی (ع) به سلامت به شهر خود برگردند.

#در_مسیر_دلدادگی