پیام رییس دانشگاه به مناسبت ۲۶ شهریور ماه روز "فوریت های پزشکی و اورژانس"

《به نام خدا》

پیشگامان عرصه اورژانس در اغلب مواقع اولین کسانی هستند که بر بالین مصدومین حاضر می شوند و برای حفظ حیات بیماران تلاش می‌کنند و این امر مهم نشان از اهمیت جایگاه ارزشمند اورژانس دارد.

کسانی که برای ارائه خدمات شایسته به بیماران و مراجعین، همواره خود را به دانش روز، مهارتهای فنی و اخلاق حرفه ای آراسته و با احساس مسئولیت و رسیدن بر بالین بیماران در سریعترین زمان ممکن به عنوان فرشتگان نجات، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودشان احساس نموده‌ و زندگی دوباره را به ارمغان می‌آورند.

تقارن ۲۶ شهریور ماه روز اورژانس پیش بیمارستانی را با اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به فال نیک می گیریم و خدمات ارزشمند آنان را به خصوص در این ایام که در مرزهای غربی کشور به صورت شبانه روز مشغول ارائه خدمات به زوار حسینی می باشند، ارج می نهیم.

روز ملی «فوریت‎های پزشکی و اورژانس» را گرامی داشته و از خداوند منان برای همکاران گرانقدر و سختکوش این بخش حیاتی از زنجیره درمان، سلامت، سربلندی و موفقیت روزافزون‏‌ آرزومندم.

دکتر قباد محمدی
                     رییس دانشگاه