افزایش 10 برابری تعداد اعمال جراحی در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی نسبت سال گذشته

رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی گفت: تعداد اعمال جراحی در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی نسبت سال قبل ۱۰ برابر شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه همچنین دکتر دلیر یوسفی در جلسه هیات رییسه دانشگاه که صبح روز یکشنبه در بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی برگزار شد ضمن ارائه گزارشی از اقدامات ۹۰ روزه این مرکز ، چالش ها و درخواست رفع مشکلات فضای فیزیکی، فضای آموزشی، توسعه اورژانس و خرید تجهیزات پزشکی را مطرح نمود.

وی با بیان اینکه کلیه خدمات درمانی و جراحی کودکان در این مرکز انجام می‌شود و هیچ کودک بیماری به مرکز دیگر ارجاع یا اعزام نمی‌ گردد گفت: تعداد اعمال جراحی کودکان در شهریور ماه ۱۴۰۱ در مقایسه با مشابه سال گذشته بیش از ۱۰ برابر شده و این نشان از فعالیت ۲۴ ساعته این واحد دارد.

به گفته وی پیش از این اتاق عمل این مرکز فقط سه روز در هفته فعال بود ولی در حال حاضر هر هفت روز هفته به صورت ۲۴ ساعته فعال است و در حال حاضر 3 فوق تخصص جراحی کودکان به همراه پزشکان بیهوشی، اتاق عمل مرکز دکتر کرمانشاهی را پوشش می‌دهند.

گفتنی است اعضای هیات رییسه دانشگاه در پایان از طرح های توسعه ای این مرکز نیز بازدید کردند.

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ ۱۲:۳۰