مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه "یادواره شهدای مدافع سلامت" برگزار می شود

مهندس بهرام بهروش مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه گفت: مسابقات فوتسال کارکنان مراکز تایعه دانشگاه " یادواره شهدای مدافع سلامت" در مهر ماه سالجاری با حضور ۲۹ تیم برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: قرعه کشی این مسابقات ظهر امروز در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه به دعوت واحد تربیت بدنی کارکنان انجام شد و تیم ها در هشت گروه رقیبان خود را شناختند.

بهروش گفت: بعد از گذشت حدود دو سال و نیم از همه گیری‌ کرونا و فداکاری و از جان گذشتگی کادر بهداشت و درمان در مبارزه با این ویروس منحوس، این مسابقات در جهت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت برگزار می گردد.

به گفته وی این دوره از مسابقات با حضور ۲۹ تیم و حدود ۴۵۰ ورزشکار برگزار می شود که در نوع خود بی سابقه است.

بهروش ضمن سپاس از رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به سبب نگاه ویژه ای که به ورزش کارمندی دارند افزود: توجه همکاران به ورزش به ویژه کادر بهداشت و درمان امری لازم و ضروری محسوب می شود و نقش بسیار موثری در حفظ سلامت و شادابی افراد دارد.