پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت دهه پایانی ماه صفر

رئیس دانشگاه در پیامی ضمن قدردانی از تلاش همکاران در برگزاری مراسم عظیم اربعین، دهه پایانی ماه صفر را تسلیت گفت:

سیاه پوش عزای اهل بیت(ع) در ایام پایان ماه صفر هستیم و در سالروز رحلت خیر البشر، حضرت نور و گهر، رحمت للعالمین، بهترین مخلوق عالم امکان، شانه به شانه آسمان فشرده در ابر مدینه ناله فراق سر می دهیم.

در رسای کریم آل طاها، حسن آل محمد (ص)، سبط اکبر نبی، تشییع مظلومانه امام غریبمان را در کوچه پس کوچه های تلخ و تاریک تاریخ به نظاره می نشینیم و اشک ماتم از دیده جاری می کنیم.

در واپسین روز از ماه صفر در سالروز شهادت ولی نعمتمان، امام رئوف، السلطان ابالحسن آقاجانمان علی بن موسی الرضا علیه آلاف تحیه و ثنا، سر تعظیم بر آستان با عظمتشان فرود می آوریم و عزادارشان خواهیم بود.

اینجانب نهایت خدمت عظیم و خیر واثق و تلاش شبانه روزی همکارانم را در برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم پیاده روی اربعین حسینی(ع) با ارائه خدمات پزشکی و دارویی در مراکز درمانی، برقراری ایستگاههای سلامت و پایگاههای اورژانس در سراسر مسیرهای استان و به ویژه در مرز خسروی می ستایم و قدردان زحماتشان هستم.

عرض تسلیت ایام پایانی ماه صفر را خدمت همکاران خدوم و پرتلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام می دارم و دعا گوی آنان خواهم بود .

دکتر قباد محمدی