دکتر عمران آزادی به عنوان "مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین" منصوب شد/ تقدیر از دکتر رضا منصوری

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر عمران آزادی به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین" منصوب شد.

دکتر آزادی متولد 1350شهر قصرشیرین است که دکتری عمومی را در سال 1381 در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به پایان رسانده است.

از سوابق اجرایی وی می توان به مدیر شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین در سالهای 91 و 92، مسئول مرکز شماره 2 و پزشک خانواده این شهرستان اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر رضا منصوری عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر رضا منصوری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

Bb