دکتر وحید باوندپور به عنوان "مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب" منصوب شد/ تقدیر از دکتر شهرام روشنی نژاد

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر وحید باوندپور به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب منصوب شد.

دکتر وحید باوندپور متولد ۱۳۵۶ در کرمانشاه و فارغ التحصیل جراحی مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد که دارای  ۱۸ سال سابقه طبابت می باشد و ۱۰ سال در مناطق محروم در حال خدمت رسانی به مردم استان‌ بوده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر شهرام روشنی نژاد عهده دار بوده است که دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر شهرام روشنی نژاد

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی

شهرام روشنی