برگزاری پنجمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه

در این نشست که با حضور مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین درمان و  بهداشت، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی، مدیرکل بیمه سلامت استان و دیگر کارشناسان و مسئولان مربوطه در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد، اجرای مصوبات جلسات گذشته این قرارگاه مورد بررسی قرار گرفت .

هماهنگی در خصوص برگزاری همایش جوانی جمعیت و فرزند آوری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و انجام برنامه ریزی های لازم در این خصوص از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

گفتنی است همایش جوانی جمعیت و فرزندآوری با حضور اساتید و کارشناسان برجسته از سراسر کشور، یازدهم آبان ماه در آمفی تئاتر  بیمارستان امام رضا (ع) برگزار خواهد شد.

برپایی نمایشگاهی با همکاری نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، معاونت های بهداشت، درمان، دانشجویی، فرهنگی‌ و بیمه سلامت با موضوعات متنوع در حوزه جوانی جمعیت در حاشیه این همایش از دیگر ویژگی های این همایش کشوری است .