دکتر سید خسرو کریمی بعنوان معاون فنی حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از زحمات دکتر سارا شاه آبادی

طی حکمی از سوی دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه دکتر سید خسرو کریمی بعنوان معاون فنی حوزه معاونت بهداشتی منصوب شد.

دکتر سید خسرو کریمی متولد ۱۳۵۳ ، فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی و تخصص بیماریهای داخلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان به مسئولیت مرکز بهداشتی درمانی خسروی ، مدیر شبکه ی بهداشت و درمان شهرستانهای قصرشیرین و سرپل ذهاب و نماینده ی تام الاختیار معاونت بهداشتی در مناطق زلزله زده اشاره کرد.

لازم به ذکر است پیشتر دکتر سارا شاه آبادی این مسئولیت را در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه بر عهده داشته است که دکتر شکیبا طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

سرکار خانم دکترسارا شاه آبادی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی معاون فنی حوزه معاونت بهداشتی این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر ابراهیم شکیبا

معاون بهداشتی دانشگاه