مراسم بزرگداشت هفتمین روز از پرواز پرستوهای حرم مطهر احمد بن موسی(ع) برگزار شد

به منظور میعاد با شهدای شاهچراغ(ع)؛ مراسم بزرگداشت هفتمین روز از پرواز پرستوهای حرم مطهر احمد بن موسی(ع) برگزار شد.

در پی حادثه تروریستی حرم مطهر احمد بن موسی(ع) و به مناسبت بزرگداشت هفتمین روز از شهادت مظلومانه شهدای این حادثه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور در مسجد امام جعفر صادق(ع) برای هفتمین روز پرواز عاشقان حرم اهل بیت، شاهچراغ (ع) عزاداری کردند.

در این مراسم مسئول و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون توسعه و مدیریت منابع، مدیران ارشد ستادی، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.

سخنرانی، مداحی و مرثیه سرایی با نوای مداحان اهل بیت (ع) از جمله برنامه‌های این مراسم معنوی بود که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با همکاری هئیت دانشجویی و بسیج دانشجویی برگزار شد.