دکتر افشین باقرزاده به عنوان"مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی " منصوب شد/ تقدیر از دکتر مهدی نعلینی

طی حکمی از سوی دکتر پرویز صوفیوند دکتر افشین باقرزاده به عنوان"مدیر امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی " منصوب شد.

دکتر افشین باقر زاده فارغ التحصیل مقطع تخصصی در رشته بیماریهای عفونی و گرمسیری از دانشگاه شهید بهشتی می باشد که دوره پزشک عمومی خود را نیز در سال 1375 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان گذرانیده است .

از سوابق کاری وی می توان به مدیریت ارزیابی فناوری ، تدوین استاندارد و تعرفه سلامت معاونت درمان ، مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه ، قائم مقام معاون امور درمان و مدیر امور بیمارستانها و مراکز تشخیصی درمانی ، رئیس اداره نظارت بر درمان و سوابق مدیریتی متعدد در بیمارستانها ی تابعه دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر مهدی نعلینی عهده دار بوده است که دکتر صوفیوند طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر مهدی نعلینی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی مدیریت امور بیماریها و مراکز تشخیصی و درمانی این معاونت با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده  و  در تمام  مراحل  زندگی  موفق و سربلند باشید.

دکتر پرویز صوفیوند

معاون درمان دانشگاه