مراجعه ۴۲۰ زوج به مراکز درمان ناباروری در کرمانشاه

از ابتدای سال گذشته تا کنون ۴۲۰ پرونده برای ارائه خدمات به زوجهای نابارور در استان کرمانشاه تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مراجعه ۴۲۰ زوج به مراکز درمان ناباروری در استان کرمانشاهسرپرست بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ارائه خدمات درمانی تخصصی، آزمایش، کاریوتایپ و جراحی از جمله خدمات ارائه شده به زوجهای نابارور بوده است خاطر نشان کرد: بیمارستان معتضدی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی و مرکز رویان وابسته به جهاد دانشگاهی از مراکزی هستند که به زوجهای نابارور زیر پوشش بیمه سلامت خدمات ارائه می دهند.

دکتر رضا تحویلیان گفت: سهم سازمان بیمه سلامت در پرداخت هزینه ها برای مراکز دولتی دانشگاهی ۹۰ درصد تعرفه دولتی و در مراکز خصوصی خیریه و عمومی غیردولتی ۹۰ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی است.

وی اظهار داشت: زوجهای زیر پوشش بیمه سلامت که خدمات ناباروری را از مراکز غیر طرف قرارداد دریافت می‌کنند می‌توانند با مراجعه به واحد خسارت متفرقه اداره کل بیمه سلامت برای دریافت هزینه اقدام کنند.

دکتر تحویلیان گفت: بیمه شدگان زیر پوشش صندوق های حمایت سلامت همگانی و روستایی نیز مشمول خسارت متفرقه خدمات ناباروری قرار می گیرند.

خدمات درمان ناباروری از سال ۱۴۰۰ در تعهد سازمان بیمه سلامت قرار گرفت.