تمامی مراکز درمانی استان از نظر ذخایر خون در سطح مطلوب قرار دارند

دکتر محمدی رئیس دانشگاه گفت: به اطلاع هم استانی های گرامی می رساند، تمامی مراکز درمانی استان از نظر ذخایر خون در سطح مطلوب قرار دارند و بر اساس گزارش های واصله هیچ گونه مشکلی در روند درمان مراجعین به بیمارستان ها وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی گفت: از اهدا کنندگان خون که با حس انسان دوستانه همیشه در نجات جان مردم و بهبود حال آنها یاری رسان بیماران نیازمند به خون در مراکز درمانی بوده اند تشکر می کنیم و اعلام می دارد در صورت نیاز به اهدا خون، حتما از طریق رسانه های جمعی به مردم فهیم استان اطلاع رسانی خواهد شد.

دکتر محمدی گفت: شایان ذکر است به مردم شریف استان اطمینان می دهیم بر اساس رسالت خود در ارائه خدمات درمانی، تمامی تلاش و تخصص خود را به کار گرفته و با نوع دوستی در خدمت مراجعین و بیماران خواهیم بود.