پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری به مناسبت فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری

"به نام خدا"

دانشگاه مبدا تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین می باشد، اهمیت پژوهش و فناوری در پیشرفت جامعه غیر قابل انکار بوده تا جایی که کشورهای توسعه یافته سهم قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی خود را به تحقیق و توسعه اختصاص می دهند.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تحقیقات نظام مند و پاسخگو سعی بر آن داشته که در سایه حمایت های ریاست دانشگاه و اعضای هیات علمی و محققین دانشگاه، و با تکیه بر شعار سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" در حوزه پژوهش و فناوری کارنامه قابل قبولی را از خود به جای گذارد.

هدف معاونت تحقیقات و فناوری برقراری توازن میان پژوهش و فناوری بوده و در این راستا با حمایت ویژه از پژوهش های محصول محور توانسته است، محققین این دانشگاه را به سمت تشکیل شرکت دانش بنیان سوق دهد.

در پایان فرا رسیدن هفته پژوهش و فناوری را به تلاشگران، پژوهشگران، فناوران، دانشجویان و کلیه همکاران در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری تبریک عرض نموده و قدردان زحمات عزیزان می باشیم.

دکتر سیروس جلیلی
              معاون تحقیقات و فناوری