پایش های دوره ای، از ارکانهای حیاتی یک سیستم مدیریتی پویاست

مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه گفت: مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه با تشکیل تیمی منسجم از کارشناسان زبده و انجام پایش های دوره ای منظم مراکز و واحدهای تابعه در راستای اجرای هر چه بهتر شاخص های عملکردی مدنظر اقدام نموده است.

مهندس شمسی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با بیان اینکه پایش های دوره ای، از ارکانهای حیاتی یک سیستم مدیریتی پویاست گفت: با توجه به لزوم اهتمام به اجرای برنامه ها، وظایف و فرآیندهای مرتبط با حوزه پشتیبانی، معاونت ها، شبکه های بهداشت و درمان، مراکز بهداشت، مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانهای استان، تلاش این مدیریت در راستای تحقق اهداف سازمان، اجرای قوانین و در صورت لزوم کمک به اصلاح فرآیندهای در حال انجام در واحد‌های تابعه دانشگاه می باشد.

وی اظهار داشت: در این بازدیدهای دوره ای، تمامی واحدها و سامانه های مرتبط با امور پشتیبانی واحدهای پیشگفت مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن جهت رفع نواقص به مسئولین ذیربط جهت رفع آن انعکاس داده می شود.

به گفته وی از زمان تشکیل تیم ارزیاب تا به حال بیش از ۳۰ مورد بازدید از مراکز و واحدها ی تابعه دانشگاه صورت پذیرفته است.