کسب مقام سوم فوتسال و اول انفرادی شطرنج، رهاورد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت

مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه گفت: پس از چند سال وقفه در برگزاری مسابقات ورزشی کارکنان وزارت بهداشت به دلیل شیوع کرونا، سومین دوره این مسابقات آذر ماه سالجاری در خزر آباد ساری انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس بهروش اظهار داشت: در این دوره از مسابقات، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، با ۶۰ ورزشکار و در شش رشته فوتسال، شنا، دارت، تنیس روی میز، والیبال و شطرنج شرکت نمود.

وی گفت: در رشته فوتسال، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق شد در بین ۶۴ تیم به مقام سوم دست یابد.

به گفته وی در مسابقات شطرنج برق آسا نیز که با حضور ۳۲ تیم و ۱۲۸ بازیکن که ۲۹ نفر از آنان دارای ریتینگ بین المللی بودند، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق شد از سه میز شطرنج، بصورت انفرادی در میز اول مقام اول را کسب نماید.