مهرداد مرادی به عنوان "دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه" منصوب شد/ تقدیر از فرشاد شاکری

طی حکمی از سوی دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آقای مهرداد مرادی به عنوان"دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه" منصوب شد.

مهرداد مرادی متولد 1370 در کرمانشاه و فارغ التحصیل رشته کارشناسی فوریت های پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال 1396 می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان به 2 دوره مسئولیت بسیج دانشجویی دانشگاه و نیز مسئولیت مرکز پایش مراقبتهای درمانی (MCMC) اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را فرشاد شاکری عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای فرشاد شاکری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی دبیری ستاد شاهد و ایثارگر این دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی