دکتر فریبرز لطفی به عنوان " رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی" منصوب شد/ تقدیر از دکتر دلیر یوسفی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر فریبرز لطفی به عنوان " رئیس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی" منصوب شد.

دکتر لطفی متولد ۱۳۵۸ در کرمانشاه و متخصص جراحی‌عمومی است که دوره تخصص خود را در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گذرانیده است.

از سوابق اجرایی وی می توان رییس بیمارستان حضرت‌رسول(ص) جوانرود ، رییس شبکه‌ بهداشت و درمان جوانرود ، رییس شبکه بهداشت و درمان سنقروکلیایی  و مسئول فوریتهای پزشکی دانشگاه را نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر دلیر یوسفی عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر دلیر یوسفی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی