دکتر مسعود قلعه سفیدی به عنوان " رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه" منصوب شد/ تقدیر از دکتر هومن رفیعی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر مسعود قلعه سفیدی به عنوان " رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه" منصوب شد.

دکتر قلعه سفیدی فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که از سوابق کاری وی می توان به رئیس بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر استان کرمانشاه ، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه و نیز مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه اشاره کرد.

وی همچنین تجربه 20 سال حضور در شورای فرهنگی دانشگاه ، سه دوره عضویت هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی و نیز معاونت پشتیبانی این سازمان در استان کرمانشاه را در کارنامه خود دارد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر هومن رفیعی عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکترهومن رفیعی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

رئیس دانشگاه