فرشاد شاکری به عنوان "سرپرست کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شهید فتاحی" منصوب شد/ تقدیر از دکتر علی محمدی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه ، فرشاد شاکری به عنوان "سرپرست کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شهید فتاحی" منصوب شد.

فرشاد شاکری متولد سال ۱۳۵2 و دانش آموخته رشته پرستاری است که از  سوابق اجرایی وی می توان به معاون حراست دانشگاه ،دو دوره مدیر پشتیبانی دانشگاه، مدیر امور اداری مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) ، مدیر دانشجویی ، دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر علی محمدی عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر علی محمدی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی شهید فتاحی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقباد محمدی

رئیس دانشگاه