1986 دانشجوی داخلی و 318 دانشجوی خارجی در دانشکده پزشکی کرمانشاه در حال تحصیل هستند

رییس دانشکده پزشکی گفت: دانشکده پزشکی کرمانشاه در سال 1354 با مساحتی حدود 15000 متر مربع تاسیس و در همان سال پذیرش دانشجوی پزشکی عمومی در دستورکار قرار گرفت و در مسیر توسعه از سال 1370 پذیرش دستیار تخصصی و همچنین از سال 1375 پذیرش دستار فوق تخصصی در این مراکز آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر پور نظری عنوان کرد: در راستای تربیت دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی از سال 1393 پذیرش دانشجو در دوره دکتری تخصصی تخصصی PHD آغاز گردید.

وی اظهار داشت: درحوزه آموزشی این دانشکده ،تعداد 20 گروه درمقطع علوم بالینی و 15 گروه درمقطع علوم پایه و همچنین 3 گروه در حوزه تحقیقات مشغول فعالیت می باشند .

به گفته وی در حال حاضر این دانشکده در 19 رشته تخصصی و فوق تخصصی مشغول به تربیت دستیار می باشد.

دکتر پور نظری گفت: در این دانشکده 318 نفرهمکار هیئت علمی درحوزه علوم پایه و بالینی به امر آموزش دانشجویان مشغول هستند و همچنین حدود 100 نفر پرسنل در حوزه های اداری و آموزشی و پژوهشی شاغل هستند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد 1986 دانشجو داخلی و همچنین 318 دانشجو خارجی در مقاطع مختلف (پزشکی - تحصیلات تکمیلی- تخصصی- فوق تخصص و MMBBS... ) در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.