برقراری ارتباط موثر بین گروههای بالینی و پایه از اولویتهای دانشگاه است

دکتر صوفیوند معاون درمان در نشست با مدیران گروههای بالینی که  با حضور رییس دانشگاه ،معاونین توسعه مدیریت و منابع،آموزش و درمان دانشگاه برگزار شد گفت: برقراری ارتباط بهتر و موثر بین گروههای بالینی و پایه از اولویت برنامه های دانشگاه می باشد که قطعا میبایست هدفمند و کارآمدتر باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: برگزاری این جلسات و همفکری با مدیران گروههای مختلف نتیجه خوبی در نهایت خواهد داشت و در پیشبرد اهداف دانشگاه موثر می باشد.

به گفته او یکی از مشکلاتی که در اکثر گروههای بالینی وجود دارد کمبود تجهیزات است که در هیئت رئیسه مطرح گردید و انشاءاله در آینده نزدیک این مشکل رفع خواهد شد.

دکتر صوفیوند گفت: ما تقریبا به صورت روزانه مراکز را رصد میکنیم و بعضی از مراکز به دلیل عدم رعایت استانداردها پلمب می شوند.

وی افزود: مشکل آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع) و آزمایشگاه مرکزی در بهمن ماه انشاءاله حل خواهد شد و شاهد ارائه خدمات مطلوبتری را به هم استانیهای عزیز خواهیم داشت.
۲۰ دی ۱۴۰۱ ۰۸:۴۷