معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه :

تقویت وضعیت مالی بخش عملیاتی دانشگاه در دستور کار است

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه در نشست با مدیران گروههای بالینی گفت: وضعیت کنونی کشور به لحاظ مالی شرایط مناسبی نیست و در این اوضاع تلاش می کنیم جلوی هزینه اضافی را بگیریم و بخش عملیاتی دانشگاه را به لحاظ مالی تقویت کنیم.

به گزارشی از روابط عمومی دانشگاه مهندس کریمی اظهار داشت: منابع بودجه دانشگاه از دو منبع عمومی و اختصاص تامین می شود که هردوی این منابع در حال حاضر آنچنان نیست که همه مشکلات دانشگاه را بشود با آن حل کرد.

وی متمرکز کردن همه هزینه ها در ستاد اقدامی بوده که طی سالیان متمادی ادامه داشته است ، درپی رفع این مشکل هستیم و انشاءاله که بتوانیم بیمارستانهارا مستقل کنیم.

مهندس کریمی بیان کرد: با تصمیمات جدیدی که اتخاذ شود به آینده وضعیت پزشکان در دانشگاه امیدوار هستیم و تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه رفع دغدغه اعضای محترم هیئت علمی است.

۲۰ دی ۱۴۰۱ ۰۸:۵۱