پیام تبریک مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن

زنان نقش مهمی در توسعه جامعه دارند که همواره دو مسیر حضور در فعالیتهای گوناگون اجتماعی و ایفای نقش همسری و مادری را به خوبی پیش میبرند.

میلاد فرخنده حضرت فاطمه (س) و روز زن و تکریم مقام مادر فرصت مغتنمی است تا ضمن تبریک به تمامی اساتید , کارکنان و دانشجویان  گرامی دانشگاه , آرزوی سلامتی و توفیق برای آنان داشته باشیم .

امید است بانوان سرزمینم با الگو قراردادن این عزیز در عرصه های خانوادگی و اجتماعی موفق عمل کنند چرا که مسئولیت تربیت نسلی پویا و کارآمد را برعهده دارند که مسلما زمینه ساز رشد و شکوفایی در جامعه خواهد بود.

دکتر عباسپور
مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده