دکتر محمدی:

توسعه و پیشرفت علمی از مهمترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد

دکتر محمدی رئیس دانشگاه در جلسه هیات رئیسه گفت: توسعه و پیشرفت علمی دانشگاه از اهداف مهمی است که همه مجموعه باهمدلی آن را دنبال می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی با گستردگی فراوان و رسالتی که در حفظ سلامت مردم دارد بسیاری از واحدهای آن در تعطیلی روزهای زمستانی همچنان در حال خدمات رسانی به موقع به مردم هستند.

رئیس دانشگاه بیان کرد: بازدیدهای خوبی برای سطوح ارشد و Ph.D ازسوی وزارتخانه صورت گرفت که برای دانشگاه بسیار با اهمیت است.

وی اظهار داشت: افزایش رشته ها در دانشگاه با رشد علمی و تحقیقاتی همراه است و همه باید در این راستا قدم برداریم.

به گفته وی در دهه مبارک فجر بهره برداری و افتتاح پروژه های دانشگاه را خواهیم داشت ، آی سی یو بیمارستان فارابی ، اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اسلام آباد ، اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه ، بخش وی آی پی مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و مجتمع عالی سلامت شهرستان اسلام آباد غرب از جمله این پروژه ها می باشند.