تقدیر دبیر شورای عالی برنامه ریزی آموزش پزشکی وزارت از برنامه های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

ششمین نشست کارگروه کشوری برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.

در این نشست دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه گزارش فعالیت های کارگروه های کلان منطقه ۳ را ارائه دادند و دکتر حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی آموزش پزشکی وزارت از برنامه های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و فعالیت های مجدانه دکتر وزیری تقدیر بعمل آورد.

گفتنی است دکتر امیر جلالی(دبیر کمیته کارگروه های کلان منطقه ۳)، دکتر مسعود صادقی(رئیس کارگروه اخلاق پزشکی کلان منطقه) و دکتر سیدعلیرضا موسوی(رئیس کارگروه بین الملل سازی کلان منطقه ۳) در این نشست حضور داشتند و گزارشی از فعالیت های انجام شده در سال اخیر را ارائه نمودند.