اخبار

مدیر بیمارستان قلب امام علی (ع) کرمانشاه:

به زودی پیوند قلب در بیمارستان امام علی(ع) انجام می شود

به زودی پیوند قلب در بیمارستان امام علی(ع) انجام می شود
رئیس بیمارستان قلب امام علی از انجام عمل پیوند قلب در این بیمارستان در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش نسیم کرمانشاه، دکتر بهزاد حیدرپور در نشست خبری با خبرنگاران به معرفی بیمارستان پرداخت و اظهار داشت: بیمارستان امام علی مرکز فوق تخصصی قلب در غرب کشور محسوب شده که ۵ استان غرب و کشور عراق را تحت پوشش قرار می دهد.

وی گفت: بخش های بستری بیمارستان در زمینه جراحی قلب یا مداخلات غیر جراحی به بیماران سرویس ارائه می دهد به طوری که بیشتر جراحی های مهم قلب در بیمارستان انجام می شود.

رییس بیمارستان بیان کرد: به دنبال ایجاد و فراهم نمودن زیرساخت های اساسی پیوند قلب بوده تا مقوله پیوند قلب را نیز به جراحی های بیمارستان اضافه کنیم.

وی ادامه داد: در زمینه مراقبت های غیر جراحی قلب در حوزه متخصصین عمومی قلب خدماتی به بیماران ارائه می شود و در حوزه فوق تخصصی قلب نیز با فوق تخصص های قلب اداره می شود.

رییس بیمارستان امام علی تاکید داشت: خدمات ارائه شده به بیماران قلبی پرهزینه بوده که بیمارستان امام علی با کمک دانشگاه علوم پزشکی تمام توان خود را برای خدمات کم هزینه به بیماران به کار گرفته است.

وی در رابطه با مراجعین به بیمارستان نیز گفت: در ماه به طور متوسط بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ نفر به اورژانس مراجعه نموده که همگی تحت مراقبت های تخصصی قرار می گیرند و توسط متخصصین قلب ویزیت و درمان می شوند.

دکتر حیدرپور بیان داشت: در ماه به طور متوسط حدود ۵۰۰ آنژیوگرافی در بیمارستان انجام می شود و همچنین ۵۰ جراحی و ۱۵۰ مورد آنژیو پلاست نیز صورت می گیرد.

وی ادامه داد: کمبود استند( فنر قلب) در بیمارستان گاهی بیمار و پزشک را با مشکل مواجه می کند که به دنبال این ضعف در استان می باشیم تا بیماران با خیال راحتی بستری شده و متخصصان به بهبود درمان آنها بپردازند.

رییس بیمارستان امام علی تعداد تخت های این مجتمع را ۲۳۸ تخت مصوب اعلام کرد و افزود: ۷۶۰ نفر پرسنل در بیمارستان مشغول فعالیت بوده که از این تعداد ۴۱۰ پرستار، ۱۶ نفر کارشناس رادیولوژی، ۹ نفر کارشناس پزشکی هسته ای و ۵۰ نفر متخصص و فوق تخصص و ۱۵ نفر پزشک عمومی و … می باشند.

وی گفت: در زمینه قلب پیشگیری همیشه بهتر از درمان است که به دلیل هزینه های بالای درمان، پیشگیری بسیار بهتر از درمان بشمار می رود و کنترل وزن، اختلال فشارخون، اختلال قند خون و کبد چرب برای پیشگیری از بیماری های قلبی بسیار حیاتی بوده که باعث بروز خطر بیماری قلبی بشمار می رود.

دکتر حیدرپور ادامه داد: در زمینه سیگار نیز باید فرهنگ سازی شود که در فضای بسته و مکان های عمومی سیگار کشیده نشود به طوری که فرد سیگاری ۹۰ درصد مضرات سیگار را به فرد کناری خود انتقال می دهد‌ و همچنین باعث افزایشبیماری قلبی می شود.

این مسوول گفت: ورزش از عوامل اصلی پیشگیری از بیماری قلبی بوده که بایستی فرهنگ ورزش و زنگ ورزش در مدارس به صدا در بیاید تا از چاقی و خطرات آن جلوگیری بعمل آید.

وی در پایان توصیه کرد: بهترین نسخه ورزشی برای جامعه پیاده روی بوده که بین ۴۵ دقیقه تا ۶۰ دقیقه در روز و به صورت مداوم باشد به طوری که کم هزینه ترین و بهترین نسخه برای سلامتی و پیشگیری از بیماری قلبی محسوب می شود.
۲۸ دی ۱۴۰۱ ۱۱:۰۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید