ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم شرق استان توسط بیمارستان شهید دکتر چمران کنگاور با ۶۸ تخت فعال و پزشکان متخصص

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور  گفت: اکنون 530 نفر در مرکز بهداشت شهرستان و بیمارستان شهید دکتر چمران کنگاور مشغول به فعالیت و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر ادریس خالدی اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور در شرق استان با فعالیت پزشکان متخصص در رشته های داخلی ، جراحی ، قلب ، اطفال ، بیهوشی ، زنان ، ارتوپدی ، ارولوژی و .. همواره آماده ارائه خدمات بهداشتی درمانی به مردم عزیزمان است.

وی گفت: بیمارستان شهید دکتر چمران این شهرستان با ۶۸ تخت فعال دارای بخش های مختلف ICU ، CCU، ارتوپدی ، زنان ، جراحی ، ارولوژی ، اعصاب و اطفال می باشد و کلینیک تخصصی بیمارستان در تمامی رشته ها در شیفت صبح و عصر فعال است.

به گفته دکتر خالدی اصلاح استاندارد سازی و کالیبراسیون تمامی تجهیزات پزشکی بیمارستان ، فضا سازی کامل محوطه بیمارستان جهت رعایت حقوق گیرندگان خدمت ، افزایش ۴۰ درصدی تعداد جراحی ها و فعال شدن اتاق عمل بیمارستان نسبت به سال گذشته ، تعمیر و سرویس سیستم های سرمایشی و گرمایشی بیمارستان از اولویتهای شبکه بهداشت و درمان بود که انجام شده است.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان عنوان کرد: ساخت ۵ خانه بهداشت روستایی،فنس کشی ۷۰۰ متر خانه بهداشت روستایی ، کسب مجوز ها و تامین بودجه ساخت مرکز جامع سلامت قارلق و تامین بودجه ، مجوزهای ساخت کلینیک و رختشویخانه و آشپزخانه بیمارستان ، محوطه سازی و زیبا سازی بیمارستان ، تعمیر دستگاه امحاء زباله های بیمارستان ، تعمیر و تهیه تجهیزات اداری بیمارستان ، تعمیر دستگاه تصفیه‌خانه فاضلاب ، تعمیر چیلر زایشگاه و اورژانس از جمله اقدامات مهمی است که انجام شده است.

وی افزود: دو دستگاه ونتیلاتور تازه ، دو دستگاه کولر گازی ایستاده ، تکمیل تجهیزات پانسیون پزشکان ، جذب ۶ نفر متخصص ، جذب ۵ نفر پزشک عمومی اورژانس ، تهیه ۴ عدد پمپ موتورخانه ، به روز رسانی دستگاه های دیالیز از دیگر اقداماتی است که با تلاش و کوشش همه همکاران و حمایتهای دانشگاه انجام شد.

#فجرعلوی_سلامت_همگانی