کسب رتبه اول استان در شاخص مشاوره فرزند آوری توسط مرکز بهداشت شهرستان سنقر و کلیایی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر خبر داد: مرکز بهداشت شهرستان سنقروکلیایی طی 9 ماهه ابتدای سال جاری به لحاظ شاخص مشاوره فرزند آوری رتبه اول استان را کسب نموده است .

دکتر احسان مهری افزود : شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر  با 600 پرسنل و ارائه مطلوب خدمات سلامت نقش موثری در پیشبرد اهداف دولت در خدمت به مردم دارد.

وی بیان کرد : این شهرستان دارای بیمارستان با 116 تخت مصوب فعال ، 12 مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی ، 5 پایگاه سلامت شهری ، 79 خانه بهداشت و 3 پایگاه فوریت های پزشکی که به 86 هزار نفرجمعیت شهرستان و همچنین بخش قابل توجهی از شهرستانهای مجاور ارائه خدمات دارد.

به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقر ، بیمارستان جنرال شهرستان با 26 پزشک متخصص در 16 رشته تخصصی شامل داخلی ، قلب و عروق، جراحی عمومی، زنان و زایمان ، ارتوپدی ، اورولوژی ، اطفال ، چشم پزشکی ، ENT  ، بیهوشی ، پاتولوژی ، عفونی ، مغز و اعصاب ، پوست ، رادیولوژی و روانپزشکی ارائه خدمت می نماید که با حضور 4 پزشک متخصص بخش خصوصی مجموعا 30 پزشک متخصص در شهرستان فعالیت می کنند.

وی اظهار کرد : این شبکه در دوران همه گیری کرونا با فعال نمودن بخش های موقت روزانه تا 168 بیمار (بستری و بستری موقت) و 700 ویزیت سرپایی  خدمات قابل توجهی به مردم‌ منطقه ارائه نموده و مانع اعزام بیماران به مرکز استان گردید.

وی خاطر نشان کرد : محوطه سازی ستاد شبکه و دانشکده پرستاری ، تعمیرات مراکز روستائی و تجهیز نمودن ، ارتقاء پروانه بیمارستان از 60 تخت به 116 تخت مصوب فعال ، راه اندازی ماشین جدید دیالیز و RO پرتابل جهت بخش ICU  و نیز حدود 400 میلیون تومان کمک در حوزه خیرین سلامت از دیگر اقدامات انجام شده در این شبکه است.