درخشش دانشجویان دانشگاه در دومین مرحله از چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دومین مرحله از چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور درخشیدند.

در این مرحله از مسابقات، تیم والیبال دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مرحله ی نیمه نهایی چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور راه یافتند.

لازم به ذکر است دانشجویان  کرمانشاهی فردا یک شنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ در رقابتی هیجان انگیز به مصاف دانشجویان دانشگاه کاشان در سالن پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواهند رفت.

گفتنی است این دوره از مسابقات از ۲۴ بهمن ماه آغاز شده و ادامه دارد.