افتتاح ساختمان جدید دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

افتتاح  ساختمان جدید دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
 ساختمان جدید دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز با حضور دکتر محمدی رییس دانشگاه افتتاح شد.

این دانشکده با متراژ بیش از ۸۰۰ متر مربع با امکانات ۴ کلاس آموزشی با یکصد دانشجو و با هزینه بالغ بر یک ۱۵ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

دانشجویان در سه رشته فیزیوتراپی ، گفتار درمانی و کاردرمانی در این دانشکده تحصیل می کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر لیبا رضایی سرپرست دانشکده توانبخشی در این آیین گفت: اهمیت خدمات توانبخشی در جامع بر کسی پوشیده نیست، این دانشکده فرصتی است که انشالله بتوانیم خدمات توانبخشی را به نحو مطلوب به دانشجویان و مردم عزیز استان ارائه دهیم.

وی اظهار داشت:با توجه به آسیب هایی که در هشت سال دفاع مقدس بر مردم استان وارد شده است حساسیت وجود این دانشکده  ضرورت و اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه این رویداد مهم با همکاری و همیاری شما بزرگواران و حمایت ریاست دانشگاه انجام شد گفت: جای قدردانی دارد از همه کسانی که در این راه ما را یاری نمودند.

به گفته وی فاز اول دانشکده توانبخشی آغاز راه است و انشالله چراغ راهی باشد برای راه اندازی فاز دوم که بتوانیم امکانات علمی، فرهنگی این مجموعه را فعال تر نماییم.