دکتر محمدی:

ساختمان جدید دانشکده توانبخشی نقطه آغاز رشد و تعالی این دانشکده است

دکتر محمدی رئیس دانشگاه  صبح امروز یازدهم اسفندماه در آئین افتتاح ساختمان جدید دانشکده توانبخشی گفت: افتتاح ساختمان جدید دانشکده توانبخشی نقطه آغاز رشد و تعالی برای این دانشکده و دانشجویان آن می باشد.

وی با بیان اینکه در مجموع حدود ۱۵ دانشگاه در سطح کشور دانشکده توانبخشی دارند گفت: انتظار داریم این دانشکده در سالهای آینده جزء دانشکده های برتر در سطح کشور باشد و روزبه روز پیشرفت کند.

دکتر محمدی افزود: دانشگاه در تلاش است به زودی کار ساخت  فاز دوم ساختمان دانشکده توانبخشی را آغاز کند و تامین اعتبار شود که انشاءاله شاهد افتتاح آن‌ در آینده نزدیک باشیم.

وی با اشاره به اینکه جذب هیات علمی برای دانشکده توانبخشی در دستور کار است گفت: با رایزنیهایی که با دانشگاههای دیگر انجام‌می شود به زودی دو هیات علمی برای این دانشکده جذب خواهیم کرد.

دکتر محمدی که وی را مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه همراهی می کرد پس از برگزاری آیین افتتاح دانشکده توانبخشی، از واحدها ی بازسازی شده و بخشهای فرسوده‌ای که جهت توسعه این دانشکده در آینده قابل بازسازی است بازدید کرد.