دکتر محمدی:

بیش از ۸۰‌ درصد اهداف دانشگاه در سال ۱۴۰۱ محقق گردید

دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه صبح امروز در آخرین جلسه هیات رئیسه امسال گفت: به لطف خدا و به همت تمامی همکاران مجموعه دانشگاه ، بیش از ۸۰ درصد اهداف دانشگاه در حوزه های مختلف محقق گردید و در همین راستا لازم می دانم از خانواده پرتلاش دانشگاه قدردانی نمایم .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: انشاءاله با همت و پی گیری های مجدانه در سال ۱۴۰۲ نیز به اهداف دانشگاه برسیم و روز به روز شاهد رشد و تعالی این مجموعه باشیم.

به گفته وی با رایزنیهای فراوانی که با سازمان برنامه و بودجه صورت گرفت اعتبارات خوبی کسب شد و برخی از مشکلات مالی و طلب کارکنان مرتفع گردید.

دکتر محمدی با بیان اینکه دوران خدمت کوتاه است و آنچه باقی می ماند تلاش و خدمت صادقانه است  گفت: امیدوارم خداوند به همه ما این عنایت را داشته باشند که در راستای خدمت خالصانه به سلامت مردم گام برداریم.