افتتاحیه برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۲/ گزارش تصویری

این برنامه همزمان با سراسر کشور از تاریخ ۲۴ اسفندآغاز و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت .

صبح امروز آیین افتتاح این برنامه با حضور رئیس دانشگاه ، معاونین دانشگاه و مسئولین مربوطه به صورت وبینار  با شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان در سالن جلسات دانشگاه و همزمان با مانور نوروزی با حضور اکیپ هایی مختلف از مرکز بهداشت کرمانشاه با همراهی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کرمانشاه برگزار شد.

گفتنی است در  استان کرمانشاه ۲۹۰ بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی در قالب ۹۷ تیم نظارتی آماده نظارت هستند.

نظارت‌ها از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ شب خواهد بود که بر کلیه مراکز تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بین راهی و سر راهی،  تردد کاروانهای راهیان نظارت بهداشتی خواهند داشت .

همشهریان محترم در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.