نگاهی به عملکرد مدیریت منابع انسانی دانشگاه در سال ۱۴۰۱

شهرام دمیاد مدیر منابع انسانی در گفتگو با روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع اعلام کرد: در حوزه منابع انسانی، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین ده دانشگاه برتر قرار گرفت.

وی اظهار داشت: در پایش به عمل آمده توسط کارشناسان وزارت متبوع، در حوزه منابع انسانی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، این مدیریت در بین ده دانشگاه برتر قرار گرفت.

دمیاد گفت:تجربه همکاران مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در خصوص راه اندازی نرم افزار یکپارچه تیکت، به عنوان تجربه برتر در اولین نشریه تجارب موفق وزارت بهداشت منتشر شد.

به گفته وی در سال ۱۴۰۱ بیش از ده هزار حکم کارگزینی صادر و کتابچه قوانین و مقررات اداری و کارگزینی جهت ارائه به کارگزین های مراکز تابعه در جهت هماهنگی امور اداری و دانش افزایی تهیه و تدوین شد.

وی همچنین افزود:تبدیل وضعیت بیش از سه هزار نفر از نیروهای ایثارگران در مرحله اول و دوم یکی دیگر از اقدامات مهم این مدیریت در سالجاری بود.

به گفته او همچنین کتابچه ارزیابی عملکرد برنامه ریزی منابع انسانی و چند نرم افزار دیگر، توسط تیم برنامه نویسی منابع انسانی تهیه و بصورت رایگان به دانشگاه ارائه شد.

دمیاد بیان کرد:طی ۹ ماه گذشته تعداد نامه های ورودی به مدیریت منابع انسانی بالغ بر ۵۰ هزار نامه بوده که نسبت به مشابه سال گذشته حدود ۲۵ درصد افزایش داشته است.

وی همچنین افزود: از خرداد تا پایان سال گذشته نیز ده کمیته نقل و انتقالات و همچنین جلسات متعددی در خصوص ارزشیابی عملکرد کارکنان دانشگاه تشکیل و جدول مربوط به نیروهای طرحی سهمیه فصول مختلف سال نیز تهیه و توزیع شده است.

🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

#سین_سلامت_در_بهار_بندگی