رئیس دانشگاه در پیامی از همکاران ارجمند جهت ارائه خدمات به مردم در ایام تعطیلات نوروز قدردانی کرد :

متن پیام بدین شرح است

بسمه تعالی

سپاس خداوند منان را که در هر زمان و مکان لطف خود را بر بندگانش نازل می کند و ادامه حیات هرکس در گرو امتداد عنایات حضرت حق می باشد.

نعمت حیات بالاترین نعمتها می باشد که کمال شکر برازنده آن است ،عافیت جامه ای است که برتر از آن نمی باشد و فقط کسانی قدر آن دانند که این نعمت رخت از وجودشان برکشیده باشد.

در این بین حافظان حریم سلامت در جامعه ، رسالت صیانت از نعمت های الهی را عهده دار شده اند که منزلت دنیوی و اخروی آن نشان از مرتبت بالای این کسوت می باشد.

شما همکاران عزیز بازهم نشان دادید که بر عهدی که بسته اید استوار هستید و در مسیر خدمت به جامعه زمان و مکان برایتان اهمیت نداشته و فقط نیل به هدف مقدستان بنای کارشماست.

به همین منظور قدردان ایثار شما در ایام نوروز جهت حفظ سلامت مردم شریف کرمانشاه هستم و سربلندی شما را آرزومندم ، قطعا اجر الهی پاداش مجاهدتان خواهد بود.

دکتر قباد محمدی