حال و هوای معنوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شب قدر/ شبی از جنس نور؛

مراسم احیای اولین شب قدر در مسجد امام صادق (ع) واقع در دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش مفدا کرمانشاه، در این مراسم معنوی که به همت هئیت دانشجویی صاحب الزمان (عج) و با همکاری مدیریت فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی با هدف استفاده هر چه بیشتر دانشجویان از شب قدر برگزار شده است، مراسم قرائت قرآن، سخنرانی و مدیحه سرایی در وصف حضرت علی (ع)، قرائت دعای جوشن کبیر و قرآن بر سر گرفتن و سوگواری و... در حال برگزاری می‌باشد.

گفتنی است، مسئول و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر فرهنگی و دیگر مسئولین، کارکنان و دانشجویان در این مراسم حضور دارند.

#شب_قدر
#شب‌_مقدرات