مقالات برتر اعضای هیات علمی دانشگاه در حوزه کووید با بالاترین ایمپکت فکتور (IF) و بیشترین تعداد ارجاع منتشر شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از انتشار 10 مقاله برتر اعضای هیات علمی با موضوع کووید که بالاترین IF را کسب و دارای بیشترین ارجاعات می باشند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سیروس جلیلی ضمن تقدیر از این اعضا که در راستای شرایط موجود جامعه تحقیقات خود را به انجام رسانیده اند گفت: این اطلاعات توسط مدیریت اطلاع رسانی دانشگاه و از پایگاه web of science استخراج شده است.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 290 مقاله در زمینه کووید داشته است که از این تعداد 100 مقاله بین المللی بوده است.

لیست مقالات یاد شده اینجا قابل مشاهده است: