گزارش_تصویری | هم‌نوا با دانشجویان سراسر کشور بانگ الغوث الغوث خلصنا من النار یا رب در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز طنین‌انداز شد

دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتخار داشتند در شب سوگواری و عزاداری مولای متقیان علی (ع) با پیکر پاک و مطهر دو شهید گمنام وداع کنند.

گفتنی است در احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان که به همت هئیت دانشجویی صاحب‌الزمان (عج) و با همکاری مدیریت فرهنگی و فوق برنامه در مسجد امام صادق(ع) واقع در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، دانشجویان در کنار ریاست دانشگاه، معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، اعضای هیئت رئیسه، مدیران ستادی، اساتید، کارکنان‌ و سایر روزه‌دارانی بودند که به عشق امیرالمومنین(ع) به مناجات و عزاداری پرداختند.

تصاویر این مراسم معنوی  در لینک زیر🔻