فیلم/ برنامه‌های مرکز تحقیقات علوم پزشکی کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

رییس مرکز تحقیقات، توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه هدف این مرکز کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند خشونت، طلاق، بیکاری و اعتیاد است، گفت: تحقیقاتی درباره صیانت از جمعیت و داشتن جمعیت جوان و مراقبت از سالمندان هم در این مرکز انجام شده است.

«علی الماسی» روز شنبه با حضور در دفتر ایرنا مرکز کرمانشاه، افزود: ارتقای سلامت جامعه، کنترل بیماری های واگیر، غیرواگیر و توانمندسازی جامعه با محوریت عدالت در سلامت از طریق مشارکت اساتید، دانشجویان و مردم برای سال جاری در دستور کار قرار دارد و این در حالی است که تحقیقات انجام شده برای اثربخشی هرچه بیشتر در اختیار مدیران و مسئولان مربوطه قرار گرفته و می‌گیرد.

سخنان رئیس مرکز تحقیقات ، توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه را در لینک زیر ببینید:

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ ۰۸:۵۰