نشست صمیمی و ضیافت‌ افطاری دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی، ورزشی دانشگاه با نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه استان

در بیست و ششمین شب از ماه نزول رحمت الهی نشست صمیمی دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی، ورزشی دانشگاه با حضرت آیت‌ا... علماء نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه در مسجد امام صادق (ع)  واقع در دانشکده پزشکی برگزار شد.

در این نشست رئیس دانشگاه، مسئول و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، اعضای هیئت رئیسه، مدیران ستادی، اساتید، مدیران و مسئولین معاونت فرهنگی، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند.

گفتنی است محفل انس با قرآن کریم، سخنرانی آیت‌ الله علماء، گفت‌و‌گو و بیان دغدغه‌های دانشجویی بدون واسطه با ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی و مسئولین، برپایی نماز جماعت و ضیافت افطاری از جمله برنامه‌های این نشست صمیمی بود.