دانشجویان سرمایه های عظیم مملکت ما هستند

حضرت آیت ا.. علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه در جمع صمیمی دانشجویان علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه دانشجویان سرمایه هستند و سرمایه انسان تقوی است گفت: رسول اکرم (ص) می‌فرماید هر آنچه که به صلاح انسان بوده و هر آن چه به صلاح نبوده در قرآن آمده است.رسول خدا می‌فرماید من پیغمبر را خدا  تربیت کرد  و من علی را برای مسلمین تربیت کردم ، تربیت دینی و اسلامی برای ما سرمایه است و انسانی که سرمایه دارد به هر جایی راه پیدا می‌کند،  شما دانشجویان هم سرمایه های ما هستید .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی افزود:امیر مؤمنان علی( ع) می‌فرماید اگر ما سرمایه تقوی راداشته باشیم در رأس هستیم و مقام بالایی داریم.

حضرت آیت ا... علما بیان کرد: جوانان دانشگاهی همه از خوبان روزگار  هستند وشما عزیزان سعی کنید با دین آشنا باشید، زیرا که دین و تربیت اسلامی قدرت دارد و کاری می‌کند که قدرت‌های دنیا در مقابل شما کم بیاورند .