اولین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۴۰۲

جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، امروز با حضور رییس دانشگاه، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین توسعه مدیریت و منابع ، آموزشی ،تحقیقات و فناوری و  بهداشتی دانشگاه، روسای دانشکده ها و دیگر مسئولان مربوطه امروز در سالن جلسات مرکز توسعه دانشگاه برگزار شد.

عضویت نماینده معاونت بهداشت در دانشکده بهداشت و بروزرسانی اولویت‌های معاونت بهداشتی جهت انجام تحقیقات و
تدوین فرایندی جهت همکاری به منظور تهیه محتوای آموزشی با استفاده از مدیا لبهای موجود در دانشگاه در نشست امروز مطرح  گردید.

همچنین مقرر شد مدت ارایه خدمات فارغ‌التحصیلان در قالب طرح به عنوان تعهد مناطق محروم محاسبه گردد و تاسیس داروخانه در مناطق مورد تعهد مجاز است.

مدیریت توزیع نیروهای متعهد به خدمت در مناطق مورد تعهد با نظر معاونت مربوطه خواهد بود.

مقرر شد معاونت توسعه فهرست نیروهای خدماتی دانشگاه و نیاز واحد‌های مختلف دانشگاه را به هیات رییسه ارایه دهد و با مدیریت این معاونت نسبت به اختصاص نیروهای خدماتی به واحد‌های مختلف اقدام شود.