بازدید دکتر مصری از پروژه های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه/ گزارش تصویری

بازدید دکتر مصری  از پروژه های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه/ گزارش تصویری

نایب رئیس و نماینده مردم شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی  از پروژه های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بازدید کرد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه دکتر مصری به همراه دکتر محمدی رییس دانشگاه، مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهندس احمدی مدیر منابع فیزیکی  دانشگاه و رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) عصر امروز  ضمن بازدید از پروژه بیمارستان بهارستان(سرطان و رادیوتراپی)، پروژه پت اسکن و بخش استروک (سکته حاد مغزی)، روند اجرای این طرح ها را از نزدیک بررسی کرد.

دکتر مصری همچنین از پروژه در حال ساخت بزرگترین اورژانس ترومای غرب کشور در بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه و بخش های مختلف این بیمارستان بازدید کرد.