تشریح اقدامات اورژانس پیش بیمارستانی در مراسم عظیم راهپیمایی سالگرد شهدای بازی دراز و شهید شیرودی

دکتر قلعه سفیدی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:مراسم عظیم راهپیمایی سالگرد شهدای بازی دراز و شهید شیرودی در روزهای ۱۴ و۱۵ اردیبهشت ماه  برگزار می شود و طی این دو روز به همه نیروها در حالت آماده باش هستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: در این مراسم ۱۵۰ نفر نیروی ستادی و عملیاتی حضور دارند.ضمناً جهت پوشش امدادی این مراسم ۲۵ دستگاه آمبولانس سه دستگاه موتورلانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به کار گرفته شده است.

وی افزود: اورژانس پیش بیمارستانی در ابتدای راهپیمایی به سمت بازی دراز آمادگاهی جهت مدیریت و انتقال مصدومین و بیماران در نظر گرفته که در آنجا تعدادی از آمبولانس ها مستقر خواهند شد و ۱۵ چادر جهت استراحت واسکان تکنسین‌های اورژانس پیش بیمارستانی در نظر گرفته شده و ۶ چادر ICP خواهیم داشت که به عنوان چادرهای فرماندهی هستند.

به گفته وی در این مراسم از تکنسین ها و آمبولانس‌های استان‌های ایلام,  همدان, کردستان هم  کمک گرفته شده است و درمحل آمادگاه بالگرد اورژانس هوایی جهت اعزام و انتقال مصدومین احتمالی مستقر خواهد شد.

ضمنأ در طول مسیر از ورودی شهرستان کنگاور تا محل یادمان در محل های مشخص شده آمبولانس ها مستقر خواهند شد.