اهداء تجهیزات پزشکی به مرکز بهداشت هرسین و خانه بهداشت روستای پریوه توسط خیرین سلامت

تجهیزات پزشکی به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان ،به مرکز بهداشت شهرستان هرسین و خانه بهداشت روستای پریوه اهدا گردید.

اهدای این تجهیزات از سوی بنیاد مستضعفان و کارخانه قوطی سازی سیناکن است و شامل دستگاه نوار قلب،ترازوی قد و وزن دیجیتال ، سونیکید دیجیتال،دستگاه UPS،سانتریفیوژ ۱۶ شاخه،تخت معاینه،پاراوان،کپسول اکسیژن ۱۰ لیتری، مانومتر اکسیژن ،پالس اکسی متر انگشتی، فشار سنج عقربه ای و دیجیتال، ترازوی دیجیتال ودستگاه سنجش قند خون، می باشد.

حجت الاسلام قبادی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه گفت: به طور قطع، خیرین حوزه سلامت نقش بسیار مهمی در ارتقاء نظام سلامت در کشور دارند و از نیت خیرخوانه این خیرین بسیار سپاسگزاریم.

وی افزود: امیدواریم با همیاری و همراهی خیرین و جهادگران سلامت، همت والای تلاشگران بهداشت و درمان شاهد رشد و ارتقا سلامت و شاخص های بهداشتی در تمام نقاط استان باشیم.

گفتنی است حجت الاسلام قبادی مدیر سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه و دکتر فرجی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین امروز ضمن حضور در کارخانه قوطی سازی سیناکن از این اقدام خیرخواهانه قدردانی کردند و به پرسنل این کارخانه خداقوت گفتند.